Hoofdstel Rock Star De Luxe

HOOFDSTEL ROCK STAR DE LUXE

 
Hoofdstel Rock Star De Luxe
Hoofdstel Rock Star De Luxe
InStock
839.00
 

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1867, heeft Passier een traditie van meer dan een eeuw in het ontwerpen en vervaardigen van hoge kwaliteit zadels & hoofdstellen. De hoofdstellen van Passier dragen dit erfgoed met trots en worden met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden die een passie hebben voor het creëren van producten van de hoogste kwaliteit. Het gebruik van authentieke en duurzame materialen, zoals hoogwaardig Europees leer, is een handelsmerk geworden van Passier-producten, waaronder hun hoofdstellen. 

 

Kenmerken van Passier hoofdstellen

Passier biedt vele hoofdstellen voor verschillende disciplines binnen de paardensport, zoals dressuur, springen en recreatief rijden. Hier zijn enkele kenmerken die de hoofdstellen van Passier omschrijven:

·  Traditioneel vakmanschap: Passier-hoofdstellen worden met de hand gemaakt met de nadruk op traditioneel vakmanschap en hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn ze duurzaam en comfortabel voor zowel ruiter als paard.

·  Kwaliteitsleer: Passier gebruikt meestal hoogwaardig Europees leer voor hun hoofdstellen. Dit leer staat bekend om zijn duurzaamheid, soepelheid en elegantie.

·  Anatomisch ontwerp: Veel Passier-hoofdstellen zijn ontworpen met aandacht voor de anatomie van het paardenhoofd, wat zorgt voor een goede pasvorm en comfort. Anatomische hoofdstellen kunnen de druk gelijkmatiger verdelen en onnodige drukpunten verminderen.

·  Zachte padding: Passier-hoofdstellen kunnen gevoerd zijn met zachte padding op de neusriem, het kopstuk en de bakstukken. Dit helpt wrijving te verminderen en het comfort voor het paard te vergroten.

·  Stijlvolle details: Passier-hoofdstellen worden vaak gekenmerkt door hun eenvoudige en stijlvolle ontwerpen. Ze kunnen subtiele stiksels, decoratieve gespen, prachtige frontriemen en andere verfijnde details hebben.

·  Kopstukken met minder druk: De  zachte, anatomisch gevormde kopstukken van de hoofdstellen hebben een uitsparing op de halswervel, waardoor de bovenkant van de wervelkolom van het paard effectief wordt ontlast en voor een optimale drukverdeling wordt gezorgd. De rondgenaaide hoofdstellen hebben geen uitsparing, maar zijn voorzien van een anatomisch kopstuk dat zacht is gevoerd, waardoor de druk op de gevoelige nek van het paard wordt verminderd.

Alle hoofdstellen van Passier kunnen op maat worden gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld een full neusriem combineren met cob bakstukken, enzovoorts. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN