OVER ZiZi

 

"Leave A Little Sparkle Wherever You Go!" Dat is de slogan van ZiZi HorseDesign. Het jonge bedrijf van Susanne Krijtenburg. Kwaliteit en service staan bij Susanne voorop en dat uit zich in de zorg en aandacht die zij besteed aan het maken van de unieke producten voor haar bedrijf. 

Alle producten van ZiZi HorseDesign worden met de hand gemaakt en afgewerkt met hoogwaardige kristallen. De reden dat Susanne kiest voor dit exlusieve en kostbare materiaal is vanwege de duurzaamheid en schoonheid van het kirstal. De hoogwaardige kristallen verliezen nooit hun glans, ze blijven bij iedere beweging schitteren en glanzen in het licht dankzij de beroemde en unieke slijpstijl van hoogwaardige kristallen. 

Bij ZiZi HorseDesign denken we heel graag mee bij het ontwikkelen van jouw perfecte product. Of dat nu een frontriem is voor je geliefde paard, een armband of een juweel voor op de achterkant van je zadel. Wij willen graag hét perfecte product afleveren waar jij als klant jaren plezier van hebt! 

Heb je vragen over de samenstelling van een bepaalde frontriem? Bijvoorbeeld over welke kleurencombinatie het beste past bij jouw paard? Stel gerust je vraag door een e-mail te sturen naar: info@zizi-horsedesign.nl of door contact op te nemen via onze Facebookpagina


 

Make it a December to remember
Hang de slingers op. 
Gooi je haar los en SHOP
Maak er zelf een feestje van!


Profiteer deze maand van
20% korting op:
neusriemen, hoefijzers, frontriemen, haarnetjes, broekriemen en teugels.
Geheel naar eigen keuze samen te stellen en geldig op meerdere producten!
Kortingscode:
Feest

Voor welke kleur ga jij?

Aanbieding is geldig tot en met 31 december 

  Navigatie:
Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden:


Volg ZiZi HorseDesign via: 
  
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN